Paprikagryde med pølser

 Paprikagryde med pølser

  •  6 pølser
  •  2 løg (store)
  •  2 spsk smør eller olie
  •  200 g champignoner
  •  4 røde peberfrugter
  •  4 spsk paprika
  • 1ds tomatpuré
  •  1 ds hakkede tomater
  •  4 dl svinebouillon eller hønsebouillon
  •  dl fløde
  •  salt
  •  peber
  •  evt. 1 spsk majsstivelse udrørt i lidt koldt vand (kan sagtens udelades)
  •  evt. 1 bdt persille til drys

Skær pølserne i skiver og hak løgene. Steg dem i smør eller olie i en stor gryde ved middel varme.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden og steg ved høj varme i et par minutter.
Skær peberfrugterne i halve strimler og kom dem i gryden sammen med paprika. Steg i et par minutter.

Skru ned på middel varme og tilsæt tomatpuré. Rør godt rundt. Tilsæt de hakkede tomater og bouillon.

Lad paprikagryden simre i 5-10 minutter og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.


Drys evt. med friskhakket persille ved servering.