Mysli

Hej

 I dag står den på at lav mysli og den er super let, at lave og så smager den godt.

Først skal der lunes 1 dl. Honning i en gryde med ½ -1 dl. Vand.

Jeg tager en skål og hælder ca. 300 gram grovvalsede havregryn i den.

Jeg tilsætter forskellige kærner og i dag bruger jeg 80 g. græskar kærner, 80 gram solsikkekærner, 120 gram rosiner, 80 gram hakkende mandler eller hasselnøder, eller lignende og hvis jeg har lidt tørrede tranebær.

img_1092
1,5-2 timer i ovnen, ved varmluft for at tørre honning ind i havregrynene.

 

Når blandingen af honning og vand er hel flydende hælder jeg den over gryn og kærner.

 

 

Det blandes godt og derefter lægger jeg det på en bageplade beklædt med bagepapir.

Min ovn stilles på ca. 80 grader og varmluft.

Jeg lader gryn stå i midten af ovnen, ca. 1,5 til 2 timer med lågen på klem. Jeg rører lidt i blandingen for at undgå klumper.

img_1095
Her den færdige blanding, gryn, hakkede mandler, rosiner, tranebær og knuste tørrede bananer.

 

 

Jeg tager den ud og lader den køle lidt og så tilsætter jeg tørrede knuste banan skiver, efter behag, jeg burger ca. 80-100 gram.

 

Super lækker morgenmad.

img_1098
Så er der morgenmad, eller bare til lidt snake og i glas, så bliver det ikke blødt.