Projekt Hvedeknopper

hvedeknopper

 

Opskrift på 20 stk. Ingredienser 50 g flormelis 10 g salt 50 g gær 1 æg 75 g smør 5-10 g kardemomme 2 ½ dl vand, lunkent 550-600 g hvedemel

Fremgangsmåde Alle ingredienser blandes, og dejen æltes blank og smidig ca. 6-10 min. Dejen står 15-20 min. et lunt sted. Form 20 boller og sæt dem tæt på en bageplade. Bollerne efterhæver 45-60 min. et lunt sted under et fugtigt klæde. Bollerne bages 15-20 min. ved 200 grader. Når bollerne er afkølet skæres de igennem. Skiverne ristes i ca. 5 min. ved 225-230 grader. Spises med smør, ost, marmelade, pølse og postej.

De smager godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.