Grove boller med banan og chokolade

Grove boller med banan og chokolade

Boller fyld med chokoladestykker og den sødlige smag af banan – så bliver det ikke bedre! I denne opskrift er der til 14 boller.

Overvej også

  1. Bagetid: ca. 15 min. ved 225 grader (varmluft).
  2. Vask hænder
  3. Skræl bananerne og mos dem med en gaffel
  4. Hak chokoladen
  5. Kom vand i en stor skål, og smuldr gæren heri
  6. Rør til gæren er opløst
  7. Rør surmælksprodukt, olie, sukker, salt, banan, chokolade og havregryn i vandet
  8. Tilsæt melet lidt efter lidt
  9. Slå dejen godt sammen med en grydeske
  10. Dejen skal være lidt klistret
  11. Dæk skålen til med et låg eller husholdningsfilm
  12. Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 ½ time
  13. Tænd ovnen på 225 grader (varmluft)
  14. Læg bagepapir på en bageplade
  15. Dyp 2 spiseskeer i et glas med vand
  16. Tag en klat dej op, svarende til en bolle, med skeerne, og sæt bollen på bagepladen
  17. Lav i alt 14 boller
  18. Lad bollerne efterhæve indtil ovnen er varm
  19. Stil bollerne midt i ovnen. Bag dem ca. 15 min.
  20. Lad bollerne køle af på en bagerist
  21. Servering: Server 1 bolle til hver.
  22. Opskriften er inspireret af Anne Ravn, Grove

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.